Aprašymas
Makaronus galima kepti arba 3 min. pavirti.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, tirštiklis: modifikuotas tapijokos krakmolas (E1442), rafinuota druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: gliukono-delta-laktonas (E575), natrio malatas (E350), natrio laktatas (E325), pieno rūgštis (E270), acto rūgštis (E260). sudėtyje yra kviečių (glitimo) ir jų produktų. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 670 kJ/160 kcal, Riebalų 0,75 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandenių 34,5 g, iš kurių cukrų 0 g, Skaidulinių medžiagų 1 g, Baltymų 3 g; Druskos 0,625 g.