Aprašymas
Receptas: Ant vidutinės ugnies pakaitinti 1 stiklinę (240 ml) kokoso kremo. Įdėti Kanokwan raudonojo kario pastą, pjaustytos mėsos gabaliukų. Įpilti 1 stiklinę vandens ir maišyti kol užvirs. Įdėti baklažanų, saldžiųjų baziliko lapelių, laimo lapelių ir supjaustytos riekelėmis raudonosios aitriosios paprikos. Palaukti kol užvirs.
Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos 35%, citrinžolė, imbierinė šaknis, druska, česnakas, askaloninis česnakas, vėlyvojo citrinmedžio vaisių žievelės, malti kmynai. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve. Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Maistinė vertė 100g: Energinė vertė 427 kJ/ 103 kcal, Riebalų 2,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, Angliavandenių 8,8 g, iš kurių cukrų 0 g, skaidulinės medžiagos 12,9 g, Baltymų 5,0 g, Druskos 11,5 g.