Aprašymas
Receptas: į verdantį kokoso pieną (480 ml) sudėti Tom Kha “Kanokwan” pastą ir mėsą. Virti tol, kol mėsa išvirs. Įpilti vandens (240ml), sudėti grybus. Užvirus sriubai, pagardinti prieskoniais.
Sudedamosios dalys: druska 23%, imbierinė šaknis 19%, aitriosios raudonosios paprikos 16%, cukrus 13%, hidrintas palmių aliejus 13%, citrinžolė 11%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, skonio stipriklis: E621.
Maistinė vertė 100g: Energinė vertė 1017 kJ/ 243 kcal, Riebalų 10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, Angliavandenių 33 g, iš kurių cukrų 6,4 g, skaidulinių medžiagų 6,8 g, Baltymų 1,8 g, Druskos 22,2 g.