Aprašymas
Gaminimas: 130 g tempuros miltų sumaišyti su 160 ml šalto vandens. Mėgstamas daržoves ar jūros gėrybes pamirkyti paruoštame mišinyje ir kepti įkaitusiame aliejuje. Tinka karštam sušiui ruošti.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, druska, kepimo milteliai (kildinimo medžiagos natrio bikarbonatas, dinatrio divandenilio pirofosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalcio fosfatas, kalcio laktatas, kukurūzų krakmolas), kukurūzų krakmolas, cukrus, česnako milteliai, ciberžolės milteliai
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 1494 kJ/ 357 kcal, Riebalų 1,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, Angliavandenių 77 g, iš kurių cukrų 2,9 g, Baltymų 9 g, Druskos 1,4