Aprašymas
Paruošimas: grybus mirkykite šaltame vandenyje 60 min., vandenį nupilkite ir perplaukite po tekančiu vandeniu. Neplaukite su kitais maisto produktais. Virkite vandenyje ne mažiau 10 min. Nupilkite vandenį, pagardinkite prieskoniais ir kartu su svogūnais ir sojos padažu kepkite kiniškoje (wok) keptuvėje. Nevalyti, gali turėti augalinės kilmės priemaišų. Vartojami tik termiškai apdorojus. 100 g džiovintų grybų atitinka 1 kg šviežių grybų.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 796 kJ/197 kcal; Riebalai 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g; Angliavandeniai <0,5 g, iš kurių cukrų <0,5 g; Baltymai 7,1 g, Druska 0,13 g.