Aprašymas
Paruošimas: į verdantį vandenį sudėti makaronus, virti 5 min. Išvirus nupilti vandenį, perplauti šaltu vandeniu ir patiekti (galima perplautus makaronus pakepti keptuvėje).
Sudedamosios dalys: pilno grūdo kvietiniai miltai 47%, kvietiniai miltai, vanduo, druska, tešlos kildymo medžiagos: kalio karbonatas, natrio karbonatas. Sudėtyje gali būti žemės riešutų ir riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 1445 kJ/341 kcal, Riebalų 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, Angliavandenių 64,2 g, iš kurių cukrų 2,1 g, Skaidulų 7,7 g, Baltymų 14,2 g, Druskos 0,58 g.