Aprašymas
Japoniškai Miso sriubai paruošti į dubenį įpilti verdančio 160 ml vandens, sudėti 1 maišelį pastos ir prieskonių pakelį. Gerai išmaišyti.
Sudedamosios dalys: Miso pasta (97%): SOJŲ PUPELIŲ pasta (vanduo, SOJŲ PUPELĖS, ryžiai, druska), vanduo, cukrus, druska, alkoholis, rudadumblių ekstraktas ((rudadumblių ekstraktas, (saldikliai: maltitolio sirupas, sorbitolio sirupas), alkoholis, druska, tirštiklis: ksantano derva)), mielių ekstraktas. Prieskonių mišinys (3%): džiovinti jūros dumbliai, džiovinti laiškiniai svogūnai.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 670 kJ/160 kcal, Riebalai 4,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g; Angliavandeniai 20,7 g, iš kurių cukrų 17,3 g; Baltymai 8,9 g; Druska 11,6 g.